jueves, 11 de agosto de 2016

CARTA DEL PRESIDENT

Lluny, molt lluny, queda ja el 9 de març de 2014 quan una derrota a Sabadell, amb una de les imatges més lamentables del nostre equip en aquesta època més recent a la Segona Divisió, va propiciar l’adéu de Javi López (el segon entrenador de la temporada 2013/2014).

Un eventual descens esportiu, en una situació institucional al límit i una fragilitat econòmica més que preocupant (recordem, en concurs de creditors) hagués suposat la desaparició del Girona FC: el Club de la nostra ciutat, avui amb més de 86 anys d’història.

Aleshores es va apostar per Pablo Machin. Un tècnic sorià, home de Club amb més de 16 anys al Numància, contant la seva etapa de jugador i entrenador. Dos derrotes en dos partits no semblaven l’inici desitjat pel soci i simpatitzant gironí; el descens esportiu cada cop era més a prop.

Però, l’entrenador del 5 -3 -2 (no oblidem, pels idèntics orígens, de l’escola Lotina) va aconseguir el miracle de la salvació.  Aquell èxit esportiu va ser l’element clau de la seva renovació i, perquè no dir-ho, la convicció en una manera de jugar (cada cop més 3 -5 -2) on l’equip ha lluitat i competit tots i cadascun dels partits durant les dues següents temporades.  Hem aconseguit, jugant prou bé a futbol, l’entrada al playoff d’ascens a Primera Divisió durant aquestes dues temporades de forma consecutiva i tots sabem el desenllaç. Aquest Girona s’ha fet gran, molt gran. La veritat (estadístiques en mà) és que ens hem acostumat a guanyar i ens hem il·lusionat.

És precisament en aquest moment quan hem de tenir memòria i recordar d’on venim. I ho hem de fer per dos motius essencials: valorar el que hem aconseguit, agraint a tots aquells que ho han fet possible, i perseverar en aquest camí, el qual tant ens fa sentir orgullosos a tots els aficionats gironins.

Això és futbol i Machin no fa aturades de mèrit, ni marca gols a Montilivi, però, amb treball i il·lusió, ha estat l’element clau en aquest gir tant transcendental del nostre Club. Gràcies Pablo.

Per aquest motiu un grup d’amics s’ha constituït en associació i podem afirmar, encantats, que som la Junta Directiva de la Penya Pablo Machine. Estem realitzant totes aquelles tasques pròpies d’una associació amb l’objectiu de fer “Girona” i fer “machinistes”; tot això amb el coneixement i conformitat del Club i d’en Pablo. Estem encantats amb la seva resposta i la de tants i tants aficionats del nostre Club que no fan altra cosa a animar-nos a aconseguir més reptes. Aquesta il·lusió és, sense dubte, la que ens farà millorar en continguts, informació, etc.

En endavant sabem el que ens espera: si la pilota entra, en Pablo s’engrandirà com a artífex d’aquest èxit. Si els resultats, per contra, no acompanyen, molts dels aficionats que llegeixin aquesta carta en demanaran el seu cessament.. així de curiós és aquest esport que tant ens apassiona. Evidentment res és per sempre, però trenquem amb el resultadisme, valorem que tenim un EQUIP que competeix i juga a futbol i, passi el que passi, endavant Girona FC i gràcies Pablo Machine!

No hay comentarios:

Publicar un comentario